Ingrediente:
- carne de pui(eu am pus piept si aripioare)
- 1 conserva de rosii in sos propriu
- 200g masline negre
- 1 ceapa
- delikat
- marar verde
Mod de preparare:
Am curatat si spalat carnea,apoi am pus-o pe grill-ul incins iar pe partea de sus am presarat putin delikat. Rosiile le-am taiat marunt si le-am asezat in tava impreuna cu sosul lor,ceapa taiata solzisori si maslinele.Dupa ce carnea s-a facut doar pe o parte, o luam de pe grill si o asezam in tava cu partea nefacuta. Cu ajutorul unei lingure turnam putin sos din tava peste bucatile de pui si bagam la 180C. Din cand in cand, mai turnam sos peste carne. Lasam pana e bine facuta , scoatem tava din cuptor, presaram marar tocat marunt si servim cu un piure si o salata de rosii si castraveti.
Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul meosiris.blogspot.com
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana