Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 650 g cartofi
- 350 g radacina de telina
- 1 mar copt
- 3 galbenusuri
- 50 g cascaval ras
- 1 ceapa
- 1 lingura de unt
- 1 praf de sare
- piper macinat
- unt topit pentru prajit
- 1/2 legatura de ceapa verde
Mod de preparare:
Se spala cartofii, se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se curata telina, se spala, se da si ea pe razatoarea mare, amestecandu-se cu cartofii. Se curata marul si se da pe razatoarea mica, peste legume. Galbenusurile amestecate cu cascavalul ras se toarna peste cartofi, telina si marul ras. Separat se curata ceapa si se toaca marunt, se caleste intr-o lingurita de unt, apoi se adauga peste celelalte legume. Se pune sare si piper dupa gust. Se pune untul sa se incinga intr-o tigaie, se iau cu lingura portii egale de legume si se prajesc. Cand sunt gata, se scot pe o farfurie fierbinte si se decoreaza cu ceapa verde tocata.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară