Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 650 g cartofi
- 350 g radacina de telina
- 1 mar copt
- 3 galbenusuri
- 50 g cascaval ras
- 1 ceapa
- 1 lingura de unt
- 1 praf de sare
- piper macinat
- unt topit pentru prajit
- 1/2 legatura de ceapa verde
Mod de preparare:
Se spala cartofii, se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se curata telina, se spala, se da si ea pe razatoarea mare, amestecandu-se cu cartofii. Se curata marul si se da pe razatoarea mica, peste legume. Galbenusurile amestecate cu cascavalul ras se toarna peste cartofi, telina si marul ras. Separat se curata ceapa si se toaca marunt, se caleste intr-o lingurita de unt, apoi se adauga peste celelalte legume. Se pune sare si piper dupa gust. Se pune untul sa se incinga intr-o tigaie, se iau cu lingura portii egale de legume si se prajesc. Cand sunt gata, se scot pe o farfurie fierbinte si se decoreaza cu ceapa verde tocata.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.