Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 650 g cartofi
- 350 g radacina de telina
- 1 mar copt
- 3 galbenusuri
- 50 g cascaval ras
- 1 ceapa
- 1 lingura de unt
- 1 praf de sare
- piper macinat
- unt topit pentru prajit
- 1/2 legatura de ceapa verde
Mod de preparare:
Se spala cartofii, se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se curata telina, se spala, se da si ea pe razatoarea mare, amestecandu-se cu cartofii. Se curata marul si se da pe razatoarea mica, peste legume. Galbenusurile amestecate cu cascavalul ras se toarna peste cartofi, telina si marul ras. Separat se curata ceapa si se toaca marunt, se caleste intr-o lingurita de unt, apoi se adauga peste celelalte legume. Se pune sare si piper dupa gust. Se pune untul sa se incinga intr-o tigaie, se iau cu lingura portii egale de legume si se prajesc. Cand sunt gata, se scot pe o farfurie fierbinte si se decoreaza cu ceapa verde tocata.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana