Dificultate: redusa
Ingrediente:
Supa crema de dovlecei | Retete de diversificare

- 650 g cartofi
- 350 g radacina de telina
- 1 mar copt
- 3 galbenusuri
- 50 g cascaval ras
- 1 ceapa
- 1 lingura de unt
- 1 praf de sare
- piper macinat
- unt topit pentru prajit
- 1/2 legatura de ceapa verde
Mod de preparare:
Se spala cartofii, se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se curata telina, se spala, se da si ea pe razatoarea mare, amestecandu-se cu cartofii. Se curata marul si se da pe razatoarea mica, peste legume. Galbenusurile amestecate cu cascavalul ras se toarna peste cartofi, telina si marul ras. Separat se curata ceapa si se toaca marunt, se caleste intr-o lingurita de unt, apoi se adauga peste celelalte legume. Se pune sare si piper dupa gust. Se pune untul sa se incinga intr-o tigaie, se iau cu lingura portii egale de legume si se prajesc. Cand sunt gata, se scot pe o farfurie fierbinte si se decoreaza cu ceapa verde tocata.
Pui cu rosii si orez | Retete de diversificare

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră