Dificultate: redusa
Ingrediente:
Pregătirea de primăvară: 3 proceduri care reduc stratul adipos și...

- 500 g rosii bine coapte
- 2 ardei rosii (capia)
- 6 cepe arpagic
- 1 lamaie
- 2 catei de usturoi
- 2 fire de busuioc
- 1 fir de cimbru
- 1 foaie de dafin
- 1 ardei iute mic
- 1 cub de concentrat de supa de pasare
- 5 linguri de ulei
- 1 bucata de zahar cubic
- sare
- piper
- 1/2 bagheta
Mod de preparare:
Taiati bagheta felii, apoi in cubulete si rumeniti-le in putin ulei. Scoateti-le din tigaie si puneti-le deoparte. Spalati ardeii, taiati-i in ineluse. Curatati si spalati arpagicul. Curatati usturoiul si zdrobiti-l intr-un mojar. Puneti legumele indicate intr-o oala, varsati deasupra o cana de apa si 2 linguri de ulei. Puneti totul la fiert 10 minute, pe foc mic. Intre timp, spalati rosiile, scoateti-le capacul (codita) si taiati-le in sferturi. Puneti-le in oala, impreuna cu busuiocul, cimbrul, foaia de dafin, cubul de supa zdrobit si bucatica de zahar. Turnati deasupra o jumatate de litru de apa. Gustati de sare (concentratul de supa este deja sarat) si de piper. Lasati sa fiarba 10 minute. Scoateti din oala foaia de dafin si cimbrul. Treceti supa prin sita sau mixer. Puneti-o iarasi in oala si incalziti-o. Puneti restul de ulei si sucul de lamaie. Serviti supa fierbinte, insotita de crutoane si de cateva feliute de ardei iute .
Manichiura de Dragobete: 25 de Modele de manichiură care celebrează...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?