Ingrediente:
- 300 g pui
- o cutie compot de ananas(400g)
- 1 ceapa
- 2 catei mari de usturoi
- 1 lingura de ghimbir pisat
- 2 linguri de sos de soia
- 1 lingura de amidon
- 1 morcov mic
- 4 liguri de ulei
Mod de preparare:
1.Se amesteca puiul cu amidonul si 1/2 din sosul de soia. Se incing 2 linguri de ulei si se prajeste puiul. Se scoate si se tine cald.
2. Se adauga si restul de ulei si se incinge. Se pune ceapa, usturoiul, ghimbirul si morcovul taiat felii subtiri si se prajesc pana se inmoaie putin cam 3–5 minute. Atentie sa nu se devina maro. Se adauga ananasul si cu zeama (daca e proaspat se pun 100 ml apa) si restul de sos de soia in tigaie. Cand s-a evaporat aproape toata zeama se pune si puiul sa se incalzeasca.
Mai multe retete exotice puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare