O reteta exotica cu pui provenita de pe continentul asiatic

Ingrediente:

  • 300 g pui Pui cu ananas. Reteta pui cu ananas
  • o cutie compot de ananas(400g)
  • 1 ceapa
  • 2 catei mari de usturoi
  • 1 lingura de ghimbir pisat
  • 2 linguri de sos de soia
  • 1 lingura de amidon
  • 1 morcov mic
  • 4 liguri de ulei

Mod de preparare:

1.Se amesteca puiul cu amidonul si 1/2 din sosul de soia. Se incing 2 linguri de ulei si se prajeste puiul. Se scoate si se tine cald.
2. Se adauga si restul de ulei si se incinge. Se pune ceapa, usturoiul, ghimbirul si morcovul taiat felii subtiri si se prajesc pana se inmoaie putin cam 3–5 minute. Atentie sa nu se devina maro. Se adauga ananasul si cu zeama (daca e proaspat se pun 100 ml apa) si restul de sos de soia in tigaie. Cand s-a evaporat aproape toata zeama se pune si puiul sa se incalzeasca.

Mai multe retete exotice puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pui cu ananas.