Timp de preparare: 20 minute
Ingrediente:
- 1 ardei rosu iute
- 2 cepe mici, curatate si taiate in patru
- 500 ml supa de pui
- 2 linguri otet de orez sau de mere
- 1 lingura sos de soia
- 1/2 legatura de ceapa verde tocata
- 2 sau 3 felii piept de curcan (taiate fasii)
- cateva fire de coriandru verde
- 100g de fidea din orez
Mod de preparare:
1. Se pun ardeiul si cepele intr-o oala impreuna cu supa, se aduc la punctul de fierbere si se tin pe foc 3 minute. Se adauga carnea si se fierbe 5 minute, dupa care se adauga otetul si sosul de soia. Gusta si adauga mai mult otet daca vrei sa fie si mai acru.
2. Adauga ceapa verde si fideaua si lasa pe foc 1 minut. Adauga amestecand coriandrul tocat inainte de a servi.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei