Timp de preparare: 20 minute
Ingrediente:
- 1 ardei rosu iute
- 2 cepe mici, curatate si taiate in patru
- 500 ml supa de pui
- 2 linguri otet de orez sau de mere
- 1 lingura sos de soia
- 1/2 legatura de ceapa verde tocata
- 2 sau 3 felii piept de curcan (taiate fasii)
- cateva fire de coriandru verde
- 100g de fidea din orez
Mod de preparare:
1. Se pun ardeiul si cepele intr-o oala impreuna cu supa, se aduc la punctul de fierbere si se tin pe foc 3 minute. Se adauga carnea si se fierbe 5 minute, dupa care se adauga otetul si sosul de soia. Gusta si adauga mai mult otet daca vrei sa fie si mai acru.
2. Adauga ceapa verde si fideaua si lasa pe foc 1 minut. Adauga amestecand coriandrul tocat inainte de a servi.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.