Timp de preparare: 20 minute
Ingrediente:
4 Beneficii ale algelor marine + rețetă de salată de alge

- 1 ardei rosu iute
- 2 cepe mici, curatate si taiate in patru
- 500 ml supa de pui
- 2 linguri otet de orez sau de mere
- 1 lingura sos de soia
- 1/2 legatura de ceapa verde tocata
- 2 sau 3 felii piept de curcan (taiate fasii)
- cateva fire de coriandru verde
- 100g de fidea din orez
Mod de preparare:
1. Se pun ardeiul si cepele intr-o oala impreuna cu supa, se aduc la punctul de fierbere si se tin pe foc 3 minute. Se adauga carnea si se fierbe 5 minute, dupa care se adauga otetul si sosul de soia. Gusta si adauga mai mult otet daca vrei sa fie si mai acru.
5 obiceiuri culinare din Japonia mai mult decât interesante

2. Adauga ceapa verde si fideaua si lasa pe foc 1 minut. Adauga amestecand coriandrul tocat inainte de a servi.
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?