Timp de preparare: 20 minute
Ingrediente:
- 1 ardei rosu iute
- 2 cepe mici, curatate si taiate in patru
- 500 ml supa de pui
- 2 linguri otet de orez sau de mere
- 1 lingura sos de soia
- 1/2 legatura de ceapa verde tocata
- 2 sau 3 felii piept de curcan (taiate fasii)
- cateva fire de coriandru verde
- 100g de fidea din orez
Mod de preparare:
1. Se pun ardeiul si cepele intr-o oala impreuna cu supa, se aduc la punctul de fierbere si se tin pe foc 3 minute. Se adauga carnea si se fierbe 5 minute, dupa care se adauga otetul si sosul de soia. Gusta si adauga mai mult otet daca vrei sa fie si mai acru.
2. Adauga ceapa verde si fideaua si lasa pe foc 1 minut. Adauga amestecand coriandrul tocat inainte de a servi.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor