Ingrediente:
- 300 g pui
- o cutie compot de ananas(400g)
- 1 ceapa
- 2 catei mari de usturoi
- 1 lingura de ghimbir pisat
- 2 linguri de sos de soia
- 1 lingura de amidon
- 1 morcov mic
- 4 liguri de ulei
Mod de preparare:
1.Se amesteca puiul cu amidonul si 1/2 din sosul de soia. Se incing 2 linguri de ulei si se prajeste puiul. Se scoate si se tine cald.
2. Se adauga si restul de ulei si se incinge. Se pune ceapa, usturoiul, ghimbirul si morcovul taiat felii subtiri si se prajesc pana se inmoaie putin cam 3–5 minute. Atentie sa nu se devina maro. Se adauga ananasul si cu zeama (daca e proaspat se pun 100 ml apa) si restul de sos de soia in tigaie. Cand s-a evaporat aproape toata zeama se pune si puiul sa se incalzeasca.
Mai multe retete exotice puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Angajații din România ar putea beneficia de încă o zi liberă
Șir de cutremure în Arad și Dâmbovița, în mai puțin de o zi. Ce magnitudini au avut seismele
Greva generală afectează şi școlile speciale: părinții au fost chemați să-și ia copiii acasă
Angajații din Sănătate amenință cu proteste. Vor să strângă semnături pentru greva generală