Aceasta reteta gustoase ne-a fost recomandata de Monica Chiroiu
Ingrediente:
Supa crema de dovlecei | Retete de diversificare

- 1 pulpa inferioara de curcan (sau aripa)
- 1 ceapa
- 1 ardei capia rosu
- 1 pastarnac
- 1 radacina de patrunjel
- 1 telina mica
- 2 dovlecei mici si foarte tineri
- 1 cartof mediu
- 1 legatura mare de patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Se fierbe curcanul pana se desprinde de pe os. Se scoate din oala. Se pastreaza 3 litri de zeama de carne. Se pun radacinoasele si ceapa intregi si ardeiul taiat marunt cand incepe sa fiarba din nou zeama. Se fierb cam 15-20 minute. Se pune sarea. Se da prin razatoarea mare dovlecelul si cartoful. Se adauga in ciorba si se mai fierbe 10 min. Se curata carnea de oase si se taie in cubulete. Se adauga in oala. Se taie fin patrunjelul si se adauga. Se mai da intr-un clocot. Si e gata.
Pui cu rosii si orez | Retete de diversificare

Alte retete delicioase puteti gasi pe blogul http://loculundescriu.blogspot.com/
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră