Aceasta reteta gustoase ne-a fost recomandata de Monica Chiroiu
Ingrediente:
- 1 pulpa inferioara de curcan (sau aripa)
- 1 ceapa
- 1 ardei capia rosu
- 1 pastarnac
- 1 radacina de patrunjel
- 1 telina mica
- 2 dovlecei mici si foarte tineri
- 1 cartof mediu
- 1 legatura mare de patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Se fierbe curcanul pana se desprinde de pe os. Se scoate din oala. Se pastreaza 3 litri de zeama de carne. Se pun radacinoasele si ceapa intregi si ardeiul taiat marunt cand incepe sa fiarba din nou zeama. Se fierb cam 15-20 minute. Se pune sarea. Se da prin razatoarea mare dovlecelul si cartoful. Se adauga in ciorba si se mai fierbe 10 min. Se curata carnea de oase si se taie in cubulete. Se adauga in oala. Se taie fin patrunjelul si se adauga. Se mai da intr-un clocot. Si e gata.
Alte retete delicioase puteti gasi pe blogul https://loculundescriu.blogspot.com/
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă