Un desert extraordinar cu fructe: turta dulce cu mere.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

4 oua

200 g zahar

1 farfurie adanca cu mere rase

1/2 faina

2 linguri miere de albine

1 de ulei

1 lingurita de bicarbonat

scortisoara si cuisoare pisate

Mod de preparare:

Se amesteca zaharul cu galbenusurile, uleiul, mierea, merele cu zeama cu tot, bicarbonatul, faina, scortisoara si cuisoarele, introduse toate, pe rand, apoi se adauga albusurile batute spuma. Se amesteca usor si se toarna in tava unsa si tapetata cu faina. Se coace la foc iute, pana devine maro. Prajitura e foarte gustoasa si se mentine proaspata mai multe zile.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Turta dulce cu mere.