Se amesteca apa cu siropul si lichiorul de menta si se incalzesc usor.
Asamblarea:
Se aseaza blatul pe platou, se insiropeaza; se intinde jumatate din crema si jumatate din glazura 1; se da la rece pana se intareste glazura. Se adauga restul de crema si restul de glazura si se da din nou la frigider. Cand s-a intarit si cel de-al doilea strat de glazura, se scoate prajitura, se taie in cuburi cu ajutorul unui cutit trecut prin apa fierbinte, apoi se decoreaza cu glazura 2.
Fiecare bucata de prajitura se poate decora cu o avelina din frisca mentolata si cu frunze proasptete de menta.
Mai multe retete delicioase si interesante puteti gasi pe blogul truedelights.wordpress.com

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei