Piept de pui in sos cu macaroane

12:05, 9 Mai 2011 publicat în Retete culinare

O reteta gustoasa de piept de pui in sos cu macaroane

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei rosu
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3 linguri mustar frantuzesc
  • boia, piper, sare
  • patrunjel
  • macaroane

Recunosc de la bun inceput ca nu este cea mai aspectuoasa reteta a mea, totusi va garantez ca este delicioasa. Cum sa procedati dincolo de pregatirea macaroanelor:

Citeste si:
Șase pași către dieta unui adult sănătos
Șase pași către dieta unui...

Intr-o tigaie adanca caliti ceapa, usturoiul si ardeiul pana ceapa devine sticloasa. Adaugati peste ele pieptul de pui taiat cubulete si caliti-l usor pana se albeste. Turnati putina apa (cat sa acopere carnea) si adaugati mustarul, boiaua si piperul si lasati sa fiarba domol pana scade apa (dar nu lasati sa se uste de tot!).
Inainte de final adaugati patrunjelul.

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com

Citeste si:
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci
3 Rețete rapide cu SPANAC pe...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri