Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 1 ceapa mica
- 1 ardei rosu
- 3-4 catei de usturoi
- 3 linguri mustar frantuzesc
- boia, piper, sare
- patrunjel
- macaroane
Recunosc de la bun inceput ca nu este cea mai aspectuoasa reteta a mea, totusi va garantez ca este delicioasa. Cum sa procedati dincolo de pregatirea macaroanelor:
Intr-o tigaie adanca caliti ceapa, usturoiul si ardeiul pana ceapa devine sticloasa. Adaugati peste ele pieptul de pui taiat cubulete si caliti-l usor pana se albeste. Turnati putina apa (cat sa acopere carnea) si adaugati mustarul, boiaua si piperul si lasati sa fiarba domol pana scade apa (dar nu lasati sa se uste de tot!).
Inainte de final adaugati patrunjelul.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!