Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 l apa
- 1 litru zer (sau 500 g iaurt diluat cu apa)
- 1 mana de mazare
- 1 mana de fasole verde
- 2 cartofi
- 1 ceapa
- 1morcov
- 1 patrunjel
- 2-3 rosii
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pun la fiert in apa rece, impreuna cu mazarea. Cand incepe fierberea, se adauga fasolea. Dupa cateva minute, rosiile date prin razatoare se adauga impreuna cu cartofii. Inainte de a fi complet fierte, se sareaza dupa gust, se toarna zerul si se adauga verdeata.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare