Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 l apa
- 1 litru zer (sau 500 g iaurt diluat cu apa)
- 1 mana de mazare
- 1 mana de fasole verde
- 2 cartofi
- 1 ceapa
- 1morcov
- 1 patrunjel
- 2-3 rosii
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pun la fiert in apa rece, impreuna cu mazarea. Cand incepe fierberea, se adauga fasolea. Dupa cateva minute, rosiile date prin razatoare se adauga impreuna cu cartofii. Inainte de a fi complet fierte, se sareaza dupa gust, se toarna zerul si se adauga verdeata.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!