Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 l apa
- 1 litru zer (sau 500 g iaurt diluat cu apa)
- 1 mana de mazare
- 1 mana de fasole verde
- 2 cartofi
- 1 ceapa
- 1morcov
- 1 patrunjel
- 2-3 rosii
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pun la fiert in apa rece, impreuna cu mazarea. Cand incepe fierberea, se adauga fasolea. Dupa cateva minute, rosiile date prin razatoare se adauga impreuna cu cartofii. Inainte de a fi complet fierte, se sareaza dupa gust, se toarna zerul si se adauga verdeata.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?