12:05, 9 Mai 2011 publicat în Retete culinare

Iata o reteta simpla si usoara de ciorba taraneasca de legume. Ciorba taraneasca de legume este foarte sanatoasa si satioasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...
  • 2 l apa
  • 1 litru zer (sau 500 g iaurt diluat cu apa)
  • 1 mana de mazare
  • 1 mana de fasole verde
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1morcov
  • 1 patrunjel
  • 2-3 rosii
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare

Mod de preparare:

Se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pun la fiert in apa rece, impreuna cu mazarea. Cand incepe fierberea, se adauga fasolea. Dupa cateva minute, rosiile date prin razatoare se adauga impreuna cu cartofii. Inainte de a fi complet fierte, se sareaza dupa gust, se toarna zerul si se adauga verdeata.

Citeste si:
Șapte preparate tradiționale românești pe care nu ai cum să nu le...
Șapte preparate tradiționale...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri