Iata o reteta simpla si usoara de ciorba taraneasca de legume. Ciorba taraneasca de legume este foarte sanatoasa si satioasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 2 l apa
  • 1 litru zer (sau 500 g iaurt diluat cu apa)
  • 1 mana de mazare
  • 1 mana de fasole verde
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1morcov
  • 1 patrunjel
  • 2-3 rosii
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare

Mod de preparare:

Se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pun la fiert in apa rece, impreuna cu mazarea. Cand incepe fierberea, se adauga fasolea. Dupa cateva minute, rosiile date prin razatoare se adauga impreuna cu cartofii. Inainte de a fi complet fierte, se sareaza dupa gust, se toarna zerul si se adauga verdeata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri