Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 5 cartofi fierti in coaja
- 3 oua fierte
- 1 ou crud
- 5 felii sunca de pui
- branza dulce sau putin sarata
- lapte
Mod de preparare:
Cartofii se curata si se taie rondele, ouale la fel, sunca se taie patratele si se caleste in putin ulei. Intr-un vas de yena, se pune un strat de cartofi, unul de oua, unul de sunca.Se sareaza dupa gust. Se acopera cu branza dulce amestecata cu un ou crud. Se toarna incet lapte peste, cat sa acopere jumate din ingrediente si se pune la cuptor la foc mic, 15 min.
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”