Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 1 kg dovlecei tineri
- 1/2 kg rosii
- 4 - 5 cepe potrivite
- 2 linguri faina
- 1 lingurita pasta tomate
- ulei
- patrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Dovleceii se curata de coaja, se taie rondele cam de 1 cm grosime, se tavalesc prin faina si se prajesc intr-o tigaie inulei incins, cam 1 minut pe fiecare parte. Se scot intr-un castron. Rosiile se taie rondele si se sareaza. Ceapa taiata cubulete se caleste in ulei pana devine sticloasa si se amesteca cu 1 lingurita de pasta de tomate. Intr-o cratita potrivita, unsa cu ulei, se aseaza un strat de dovlecei, un strat de ceapa, un strat de rosii s.a.m.d. Stratul de deasuprasa fie de rosii. Intre straturi se presara sare si piper in functie de gust. Se completeaza cu o cescuta de apa si se introduce la cuptor pentru 30 - 40 minute. Inainte de servire se presara cu patrunjel verde.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?