Nu mi-am dat seama pana acum, dar azi am realizat ca nu am dat copilului sa manance decat pieptul de la pui sau de la curcan.
Asa ca azi, cand mi-au cazut in mana niste pulpe de pui, am profitat de ocazie sa-i gatesc o pulpita de pui cu mazare.
Am pus pulpita, fara piele si os, in vasul uns cu unt; am adaugat aproximativ 250 gr mazare, un morcov mare maruntit in mixerul vertical, jumatate de conserva de rosii bio si apa cat sa acopere toata "chestia". Am pus la cuptor o ora si jumatate si la sfarsit am decorat din abundenta cu marar si patrunjel.
A iesit foarte gustoasa; data viitoare cand fac mazare pentru noi, o gatesc la fel.
Mai multe retete delicioase puteti gasi pe blogul Oanei Savu.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară