Nu mi-am dat seama pana acum, dar azi am realizat ca nu am dat copilului sa manance decat pieptul de la pui sau de la curcan.
Asa ca azi, cand mi-au cazut in mana niste pulpe de pui, am profitat de ocazie sa-i gatesc o pulpita de pui cu mazare.
Am pus pulpita, fara piele si os, in vasul uns cu unt; am adaugat aproximativ 250 gr mazare, un morcov mare maruntit in mixerul vertical, jumatate de conserva de rosii bio si apa cat sa acopere toata "chestia". Am pus la cuptor o ora si jumatate si la sfarsit am decorat din abundenta cu marar si patrunjel.
A iesit foarte gustoasa; data viitoare cand fac mazare pentru noi, o gatesc la fel.
Mai multe retete delicioase puteti gasi pe blogul Oanei Savu.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?