Dificultate: medie
Ingrediente:
- 700gr de cartofi
 - 500 gr carne tocata de vita
 - 1 ceapa mare
 - seminte de pin (optional)
 - unt pentru uns tava
 - pesmet
 - sare
 - piper
 - 2 linguri lapte praf
 
Mod de preparare:
Cartofii se fierb si face un piure, se sareaza, pipereaza si se pune laptele praf. Nu se adauga apa in care au fiert, nici alt lichid. Ceapa tocata marunt se caleste, apoi se adauga carnea, piper, sare dupa gust. Se calesc semintele de pin separat si se adauga peste carne. Intr-o tava intinsa unsa cu unt se aseaza un strat(3-4cm) de piure de cartofi, nivelandu-l cu mana. Se rastoarna compozitia de carne si se acopera cu inca un strat de piure in felul urmator: se formeaza in maini chiftele mari de piure care se aplatizeaza in strat de 3-4cm. Se aseaza peste umplutura din tava, una langa alta. Se continua asa pana se formeaza stratul care se niveleaza cu mana umeda (se lipesc golurile,se mai adauga piure daca e nevoie). Se unge bine cu putin unt topit si se presara cu pesmet. Se da la cuptor pana se rumeneste putin.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei