Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250g faina
- 1 cartof fiert in coaja
- 20g drojdie
- 100g seminte de susan
- 1/2 cana lapte
- 150g miere
- ulei de masline
- sare
Mod de preparare:
Cartoful fiert in coaja se decojeste , se sfarama si se amesteca cu faina, cu putina sare si cu drojdia dizolvata in apa. Treptat, se adauga laptele care trebuie sa fie la temperatura camerei. Se acopera castronul si se pune deoparte, sa creasca, timp de 1 ora. Se framanta din nou si se lasa inca o ora la crescut. Se modeleaza mici bilute, de dimensiunea unei nuci si se prajesc in ulei fierbinte; se scurg de excesul de ulei pe prosoape de hartie. Se incinge mierea intr-o craticioara, se inmoaie buletele in ea si apoi se rostogolesc prin semintele de susan.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse