Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250g faina
- 1 cartof fiert in coaja
- 20g drojdie
- 100g seminte de susan
- 1/2 cana lapte
- 150g miere
- ulei de masline
- sare
Mod de preparare:
Cartoful fiert in coaja se decojeste , se sfarama si se amesteca cu faina, cu putina sare si cu drojdia dizolvata in apa. Treptat, se adauga laptele care trebuie sa fie la temperatura camerei. Se acopera castronul si se pune deoparte, sa creasca, timp de 1 ora. Se framanta din nou si se lasa inca o ora la crescut. Se modeleaza mici bilute, de dimensiunea unei nuci si se prajesc in ulei fierbinte; se scurg de excesul de ulei pe prosoape de hartie. Se incinge mierea intr-o craticioara, se inmoaie buletele in ea si apoi se rostogolesc prin semintele de susan.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă