Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 cesti de supa de pui sau apa (merge si cu concentrat de supa praf)
- 2 linguri de orez
- 1 pahar de iaurt
- 2 galbenusuri de ou
- 1 lingura de unt
- 1 lingurita de menta uscata
Mod de preparare:
Se fierbe orezul in cele patru cesti de apa(supa) la foc mic. Separat se freaca galbenusurile de ou cu iaurtul si se toarna o ceasca de supa fierbinte peste ele.Cand orezul e fiert se rastoarna iaurtul peste supa din oala si se lasa la foc mic inca 10minute. Intr-o craticioara se topeste untul si se presara cu lingurita de menta. Se toarna untul fierbinte peste supa si se serveste imediat.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!