Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 150 g migdale macinate foarte fin
- 125 g zahar
- 1 ou (albus + galbenus)
- 1 lingura zeama de lamaie
- 3 linguri faina
- putin lapte
- putin praf de copt
- 120 g migdale feliate din comoditate
Mod de preparare:
Se amesteca bine migdalele macinate fin cu faina, zaharul, laptele si praful de copt, apoi se adauga albusul de ou si zeama de lamaie. Se amesteca bine pana se obtine un aluat lipicios, adaugand daca este nevoie faina sau lapte. Formati fursecurile cu mana, le dati prin galbenus si apoi prin migdalele feliate si le dati la cuptor pentru vreo 10 minute. Dupa ce s-au racit se orneaza cu zahar pudra.
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023
Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie