Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 150 g migdale macinate foarte fin
- 125 g zahar
- 1 ou (albus + galbenus)
- 1 lingura zeama de lamaie
- 3 linguri faina
- putin lapte
- putin praf de copt
- 120 g migdale feliate din comoditate
Mod de preparare:
Se amesteca bine migdalele macinate fin cu faina, zaharul, laptele si praful de copt, apoi se adauga albusul de ou si zeama de lamaie. Se amesteca bine pana se obtine un aluat lipicios, adaugand daca este nevoie faina sau lapte. Formati fursecurile cu mana, le dati prin galbenus si apoi prin migdalele feliate si le dati la cuptor pentru vreo 10 minute. Dupa ce s-au racit se orneaza cu zahar pudra.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară