Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 2 pahare de iaurt
- 1 pahar zahar
- 1 praf de copt
- 1 zahar vanilat
- jumatate pachet unt
- 2 pahare gris
- 1 pachet nuca cocos
- migdale
- zeama de la o lamaie
Mod de preparare:
Untul se topeste, se amesteca cu zaharul si grisul. Se framanta bine cu mana, se adauga nuca, praful de copt, zaharul vanilat, iaurtul, se amesteca bine si se pune totul in tava si se da la cuptor. Dupa 10 minute, se traseaza cu cutitul patratele si in fiecare se pune cate o migdala. Se da din nou la cuptor pana capata o nuanta aurie.Se prepara un sirop din 2 pahare zahar si 2 pahare si jumatate de apa,se adauga si zeama de lamaie, se lasa sa fiarba bine. Se pune siropul rece peste prajitura calda.
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă