Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 2 pahare de iaurt
- 1 pahar zahar
- 1 praf de copt
- 1 zahar vanilat
- jumatate pachet unt
- 2 pahare gris
- 1 pachet nuca cocos
- migdale
- zeama de la o lamaie
Mod de preparare:
Untul se topeste, se amesteca cu zaharul si grisul. Se framanta bine cu mana, se adauga nuca, praful de copt, zaharul vanilat, iaurtul, se amesteca bine si se pune totul in tava si se da la cuptor. Dupa 10 minute, se traseaza cu cutitul patratele si in fiecare se pune cate o migdala. Se da din nou la cuptor pana capata o nuanta aurie.Se prepara un sirop din 2 pahare zahar si 2 pahare si jumatate de apa,se adauga si zeama de lamaie, se lasa sa fiarba bine. Se pune siropul rece peste prajitura calda.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară