Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 2 pahare de iaurt
- 1 pahar zahar
- 1 praf de copt
- 1 zahar vanilat
- jumatate pachet unt
- 2 pahare gris
- 1 pachet nuca cocos
- migdale
- zeama de la o lamaie
Mod de preparare:
Untul se topeste, se amesteca cu zaharul si grisul. Se framanta bine cu mana, se adauga nuca, praful de copt, zaharul vanilat, iaurtul, se amesteca bine si se pune totul in tava si se da la cuptor. Dupa 10 minute, se traseaza cu cutitul patratele si in fiecare se pune cate o migdala. Se da din nou la cuptor pana capata o nuanta aurie.Se prepara un sirop din 2 pahare zahar si 2 pahare si jumatate de apa,se adauga si zeama de lamaie, se lasa sa fiarba bine. Se pune siropul rece peste prajitura calda.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?