Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 1 ceapa
- 1 lamaie
- 2 oua
- faina
- pesmet
- sare
- piper
- 1 lingurita scortisoara
Mod de preparare:
Pieptul de pui puiul se taie felii subtiri. Ceapa se da prin razatoarea mica. Se face o marinata din ceapa si zeama de lamaie si se lasa acolo carnea de pui pentru 30 de minute. Scoateti carnea, o dati prin faina, ou si pesmet amestecat cu scortisoara, sare si piper. Se prajesc apoi in ulei bine incins.
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă