Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 1 ceapa
- 1 lamaie
- 2 oua
- faina
- pesmet
- sare
- piper
- 1 lingurita scortisoara
Mod de preparare:
Pieptul de pui puiul se taie felii subtiri. Ceapa se da prin razatoarea mica. Se face o marinata din ceapa si zeama de lamaie si se lasa acolo carnea de pui pentru 30 de minute. Scoateti carnea, o dati prin faina, ou si pesmet amestecat cu scortisoara, sare si piper. Se prajesc apoi in ulei bine incins.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă