Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 1 ceapa
- 1 lamaie
- 2 oua
- faina
- pesmet
- sare
- piper
- 1 lingurita scortisoara
Mod de preparare:
Pieptul de pui puiul se taie felii subtiri. Ceapa se da prin razatoarea mica. Se face o marinata din ceapa si zeama de lamaie si se lasa acolo carnea de pui pentru 30 de minute. Scoateti carnea, o dati prin faina, ou si pesmet amestecat cu scortisoara, sare si piper. Se prajesc apoi in ulei bine incins.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară