Ciorba de pui cu smantana si usturoi este grozav de delicioasa, simplu de preparat si foarte consistenta.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...
  • 250 gr. piept de pui dezosat
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de unt
  • 1 lingura de faina
  • 4-5 cani de apa
  • 1 cub maggi de gaina
  • 3 linguri de smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se spals pieptul de pui si se taie cubulete. Se curata usturoiul si se taie marunt. Intr-o oala se pune la topit untul. Se adauga usturoiul pisat si se lasa la prajit, la foc mic, pana se rumeneste. Apoi se presara faina si se amesteca de 2-3 ori. Se adauga in oala apa, pieptul de pui, cubul maggi, sare si piper, dupa gust si se lasa la fiert, la foc mediu, pana carnea este fiarta. Se toarna smantana si ciorbita este gata.

Citeste si:
Șapte preparate tradiționale românești pe care nu ai cum să nu le...
Șapte preparate tradiționale...




Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri