Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250 gr. piept de pui dezosat
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri de unt
- 1 lingura de faina
- 4-5 cani de apa
- 1 cub maggi de gaina
- 3 linguri de smantana
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spals pieptul de pui si se taie cubulete. Se curata usturoiul si se taie marunt. Intr-o oala se pune la topit untul. Se adauga usturoiul pisat si se lasa la prajit, la foc mic, pana se rumeneste. Apoi se presara faina si se amesteca de 2-3 ori. Se adauga in oala apa, pieptul de pui, cubul maggi, sare si piper, dupa gust si se lasa la fiert, la foc mediu, pana carnea este fiarta. Se toarna smantana si ciorbita este gata.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.