Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250 gr. piept de pui dezosat
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri de unt
- 1 lingura de faina
- 4-5 cani de apa
- 1 cub maggi de gaina
- 3 linguri de smantana
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spals pieptul de pui si se taie cubulete. Se curata usturoiul si se taie marunt. Intr-o oala se pune la topit untul. Se adauga usturoiul pisat si se lasa la prajit, la foc mic, pana se rumeneste. Apoi se presara faina si se amesteca de 2-3 ori. Se adauga in oala apa, pieptul de pui, cubul maggi, sare si piper, dupa gust si se lasa la fiert, la foc mediu, pana carnea este fiarta. Se toarna smantana si ciorbita este gata.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?