Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250 gr. piept de pui dezosat
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri de unt
- 1 lingura de faina
- 4-5 cani de apa
- 1 cub maggi de gaina
- 3 linguri de smantana
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spals pieptul de pui si se taie cubulete. Se curata usturoiul si se taie marunt. Intr-o oala se pune la topit untul. Se adauga usturoiul pisat si se lasa la prajit, la foc mic, pana se rumeneste. Apoi se presara faina si se amesteca de 2-3 ori. Se adauga in oala apa, pieptul de pui, cubul maggi, sare si piper, dupa gust si se lasa la fiert, la foc mediu, pana carnea este fiarta. Se toarna smantana si ciorbita este gata.
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă