Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250 gr. piept de pui dezosat
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri de unt
- 1 lingura de faina
- 4-5 cani de apa
- 1 cub maggi de gaina
- 3 linguri de smantana
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spals pieptul de pui si se taie cubulete. Se curata usturoiul si se taie marunt. Intr-o oala se pune la topit untul. Se adauga usturoiul pisat si se lasa la prajit, la foc mic, pana se rumeneste. Apoi se presara faina si se amesteca de 2-3 ori. Se adauga in oala apa, pieptul de pui, cubul maggi, sare si piper, dupa gust si se lasa la fiert, la foc mediu, pana carnea este fiarta. Se toarna smantana si ciorbita este gata.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară