Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 dovlecei
- 3 rosii
- 3 linguri de menta tocata
- 3 catei de usturoi pisati sau taiati marunt
- 1/2kg de iaurt
- 1 lingurita de sare
- putin ulei de masline
Mod de preparare:
Taiam dovleceii in sferturi mici si-i fierbem in apa pina sunt moi circa 20 de minute. Ii stoarcem de apa si-i pisam cu furculita. Curatam si rosile si le dam pe razatoarea cea mare si le adaugam la dovlecei. Adaugam menta, usturoiul, sarea si iaurtul si amestecam bine. Turnam pe deasupra putin ulei de masline, amestecam bine si salata e gata.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!