Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 kg creveti
- 1 lingurita piper
- 1 lingurita sare
- 2 cesti de orez fiert
- suc de la o lamaie
- 1 lingurita usturoi
- 2 foi dafin
- 1 ceasca mazare (fiarta)
Mod de preparare:
Se spala crevetii. Se adauga sare, piper, lamaie, usturoi si se lasa putin impreuna, sa ia miros. Se incalzeste uleiul si se pun crevetii pana se auresc, se adauga dafinul si se lasa totul pe foc pana par a fi facuti.Dupa ce luati crevetii de pe foc, puneti mazarea in orezul fierbinte si amestecati bine. Se aseaza orezul intr-o farfurie intinsa, iar in mijloc se pun crevetii.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă