IN ACEST ARTICOL:
Un chec pufos si aromat care se face atat de usor si seduce garantat!

Ingrediente:

  • 5 oua
  • 10 linguri zahar
  • 5 linguri ulei
  • 6 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingura coaja rasa de lamaie
  • esenta de vanilie
  • 3 bucati rahat

Preparare:

Se mixeaza galbenusurile cu uleiul, adaugat putin cate putin, ca la maioneza; se amesteca apoi cu zeama si coaja de lamaie. Se bat spuma tare albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, esenta si rahatul taiat in bucati mici. La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca usor, cu miscari circulare de jos in sus, pt a pastra aerul in aluat. Numai asa checul va iesi pufos.

Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si se coace in cuptorul deja incins, timp de 20-25 minute. Cand se raceste se pudreaza cu zahar.

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe truedelights.wordpress.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri