“Ma bucura extrem de tare faptul ca initiativa noastra de a aduce in Romania un concept culinar inedit se bucura de succes si sunt incantat ca romanii au reactionat pozitiv la propunerile noastre. De aceea vom continua sa le aducem bucurestenilor delicii culinare pe care nu au ocazia foarte des sa le incerce.”, a declarat Calin Voicu, managing partner Letters Bar.
Ineditul meniu din aceasta duminica este compus din trei feluri de mancare, ca si aperitiv bucatarul a pregatit Sparanghel alb cu sos hollandaise, la felul principal delicioasa Friptura marinata (Sauerbraten) cu galusti de cartofi (Kartoffelkloesse) si varza rosie iar ca desert, bucatarul a considerat ca fiind cea mai potrivita celebra Budinca de fructe de padure (Rote grutze) servita cu sos de vanilie.
Letters Bar organizeaza din luna Aprilie a acestui an evenimente culinare deosebite inspirate dupa retete culese din diverse colturi ale globului. Pana acum mentionam succesul deliciilor culinare indiene si a specialitayilor nordice, ce au impresionat pana si pe cei mai pretentiosi clienti care le-au incercat.
Pentru a putea gusta din deliciosul meniu de duminica, va rugam sa faceti o rezervare pana joi, 5 Mai la unul dintre numerele de telefon: 031.434.8074 sau 0751.162.222 iar pentru mai multe detalii va invitam sa accesati web site-ul www.lettersconcept.ro.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!