Dificultate: redusa
Ingrediente:
5 metode de a te bucura de mâncarea de Sărbători în mod sănătos

- 500 g piept de pui dat prin masina de tocat
- 1 ceapa
- 2 linguri usturoi verde tocat marunt
- 1 felie de paine intermediara
- 2 linguri patrunjel verde tocat marunt
- sare
- piper
- boia dulce si iute
- susan
Mod de preparare:
Ceapa se toaca marunt-marunt si se inabusa cu 1 lingura de ulei de masline si 1 lingurita de apa, pana scade apa. Se adauga in carne, cu usturoiul, patrunjelul, condimentele si painea inmuiata in apa si stoarsa bine de tot. Se amesteca bine compozitia sa se formeze un amestec omogen. Se lasa sa stea putin(15-20 min). Se fac chiftelute rotunde, se dau prin seminte de susan albe si negre daca gasiti sau numai albe si se pun una langa alta intr-o tava pe hartie de copt unsa cu pensula cu ulei de masline. Se dau la cuptor 10-15 minute, se intorc cu furculita si se mai dau inca 10-15 minute. Cuptorul trebuie sa fie incins, dar se da focul la mediu cand introducem tava.
Chirurgia robotică poate salva fertilitatea pacientelor în cazul...

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili