O reteta delicioasa de mancare de mazare cu cartofi si carne de porc

Ingrediente:

  • 2 conserve de mazare Mancare de mazare cu cartofi si carne de porc. Reteta mancare de mazare cu cartofi si carne de porc
  • 3 file-uri de porc
  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura patrunjel
  • delikat, sare, piper.

Mod de preparare:

Curatam si spalam ceapa si morcovul, apoi tocam marunt ceapa iar morcovul il dam pe razatoare. Le punem la calit in putin ulei. Separat taiem file-urile de porc in bucatele mai mici pe care le spalam, le condimentam apoi le prajim in ulei incins. Cand sunt gata le scoatem si le lasam deoparte.
Dupa ce am calit legumele, adaugam mazarea si cartofii taiati cubulete si acoperim cu apa. Lasam sa fiarba la foc potrivit. Cand cartofii sunt aproape gata, adaugam si bucatelele de carne prajite. Condimentam, adaugam si cele 2 linguri pasta de tomate iar daca mancarea e prea subtire, adaugam 1 lingura de faina amestecata bine cu putina apa. Mai lasam pe foc pana cartofii sunt bine fierti si mancarea se mai ingroasa. La sfarsit condimentam cu patrunjel verde tocat marunt.

Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Mancare de mazare cu cartofi si carne de porc.