O reteta delicioasa de mancare de mazare cu cartofi si carne de porc

Ingrediente:

  • 2 conserve de mazare
  • 3 file-uri de porc
  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura patrunjel
  • delikat, sare, piper.

Mod de preparare:

Curatam si spalam ceapa si morcovul, apoi tocam marunt ceapa iar morcovul il dam pe razatoare. Le punem la calit in putin ulei. Separat taiem file-urile de porc in bucatele mai mici pe care le spalam, le condimentam apoi le prajim in ulei incins. Cand sunt gata le scoatem si le lasam deoparte.
Dupa ce am calit legumele, adaugam mazarea si cartofii taiati cubulete si acoperim cu apa. Lasam sa fiarba la foc potrivit. Cand cartofii sunt aproape gata, adaugam si bucatelele de carne prajite. Condimentam, adaugam si cele 2 linguri pasta de tomate iar daca mancarea e prea subtire, adaugam 1 lingura de faina amestecata bine cu putina apa. Mai lasam pe foc pana cartofii sunt bine fierti si mancarea se mai ingroasa. La sfarsit condimentam cu patrunjel verde tocat marunt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici”

Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri