Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 cartofi mari
- 2 cepe mari
- 1 foaie de dafin
- sare
- ulei
- piper
- boia iute de ardei
- boia dulce de ardei
Mod de preparare:
Se curata cartofii, se taie felii nu foarte groase, se spala, si se pun la fiert. Ceapa se taie inele, se marunteste foaia de dafin. Se scurge apa din vasul cu cartofi si se amesteca cu foaia de dafin maruntita. Intr-o tigaie, se caleste ceapa in ulei de masline, dar nu foarte mult, dupa care se toarna peste cartofi si se amesteca usor. Se adauga sarea, piperul, boiaua iute si cea dulce si se mai lasa putin pe foc.
Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri