Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 cartofi mari
- 2 cepe mari
- 1 foaie de dafin
- sare
- ulei
- piper
- boia iute de ardei
- boia dulce de ardei
Mod de preparare:
Se curata cartofii, se taie felii nu foarte groase, se spala, si se pun la fiert. Ceapa se taie inele, se marunteste foaia de dafin. Se scurge apa din vasul cu cartofi si se amesteca cu foaia de dafin maruntita. Intr-o tigaie, se caleste ceapa in ulei de masline, dar nu foarte mult, dupa care se toarna peste cartofi si se amesteca usor. Se adauga sarea, piperul, boiaua iute si cea dulce si se mai lasa putin pe foc.
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !