Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 cartofi mari
- 2 cepe mari
- 1 foaie de dafin
- sare
- ulei
- piper
- boia iute de ardei
- boia dulce de ardei
Mod de preparare:
Se curata cartofii, se taie felii nu foarte groase, se spala, si se pun la fiert. Ceapa se taie inele, se marunteste foaia de dafin. Se scurge apa din vasul cu cartofi si se amesteca cu foaia de dafin maruntita. Intr-o tigaie, se caleste ceapa in ulei de masline, dar nu foarte mult, dupa care se toarna peste cartofi si se amesteca usor. Se adauga sarea, piperul, boiaua iute si cea dulce si se mai lasa putin pe foc.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.