Dificultate: redusa
Ingrediente:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

- 500 g ciuperci proaspete
- 1 ceapa
- 1 ceasca de vin
- 1 ceasca ulei
- 1 legatura de verdeata
- marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile se curata si se spala, se taie felii subtiri si se pun la calit intr-o cratita cu o ceapa tocata si o ceasca de ulei. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic. Peste sosul rezultat se pune o ceasca de vin alb, sare si piper. Cand au scazut bine, se adauga verdeata si se ia cratita de pe foc. Ciupercile se servesc fierbinti, cu mamaliguta.
Ce spun unghiile despre sănătatea ta? Simptome ale unghiilor pe...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?