Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g ciuperci proaspete
- 1 ceapa
- 1 ceasca de vin
- 1 ceasca ulei
- 1 legatura de verdeata
- marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile se curata si se spala, se taie felii subtiri si se pun la calit intr-o cratita cu o ceapa tocata si o ceasca de ulei. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic. Peste sosul rezultat se pune o ceasca de vin alb, sare si piper. Cand au scazut bine, se adauga verdeata si se ia cratita de pe foc. Ciupercile se servesc fierbinti, cu mamaliguta.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!