Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g ciuperci proaspete
- 1 ceapa
- 1 ceasca de vin
- 1 ceasca ulei
- 1 legatura de verdeata
- marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile se curata si se spala, se taie felii subtiri si se pun la calit intr-o cratita cu o ceapa tocata si o ceasca de ulei. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic. Peste sosul rezultat se pune o ceasca de vin alb, sare si piper. Cand au scazut bine, se adauga verdeata si se ia cratita de pe foc. Ciupercile se servesc fierbinti, cu mamaliguta.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară