Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g ciuperci proaspete
- 1 ceapa
- 1 ceasca de vin
- 1 ceasca ulei
- 1 legatura de verdeata
- marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile se curata si se spala, se taie felii subtiri si se pun la calit intr-o cratita cu o ceapa tocata si o ceasca de ulei. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic. Peste sosul rezultat se pune o ceasca de vin alb, sare si piper. Cand au scazut bine, se adauga verdeata si se ia cratita de pe foc. Ciupercile se servesc fierbinti, cu mamaliguta.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?