12:04, 13 Aprilie 2011 publicat în Retete culinare

O delicatesa cu multe legume: paella vegetala. Poti prepara aceasta gustoasa paella vegetala in zilele de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Testul boabelor de orez: Îți putem ghici cea mai arzătoare dorință?
Testul boabelor de orez: Îți...
  • 500 g rosii
  • 200 g fasole verde
  • 300 g mazare
  • 250 g morcovi
  • 1-2 cepe
  • 250 g ciuperci
  • 2 ardei rosii
  • 10-15 linguri orez bob lung
  • 1-2 catei usturoi
  • 100 g masline fara samburi
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • sofran
  • ulei masline.

Mod de preparare:

Rosiile se decojesc si se taie in bucatele, fasolea verde daca e prea lunga se taie in doua, morcovii si
morcovii se taie in bucatele mici, ciupercile si ardeii se taie felii subtiri. Ceapa si usturoiul se calesc putin iulei. Cand ceapa a devenit translucida se adauga: mazarea, fasolea verde, ardeii, morcovii, ciupercile si 1/2 lingurita sofran. Se amesteca 2-3 minute, se adauga orezul, sare, piper si se umple vasul cu apa. Se lasa la fiert 1.30-2 ore, la foc domol. Cu 30 minute inainte de a fi luat de pe foc, se adauga maslinele. Se serveste cald si pentru un plus de savoare se mai poate adauga in momentul servirii, o lingurita ulei masline.

Citeste si:
Baobab-ul, Copacul Vieții: beneficii și cum îl poți folosi în...
Baobab-ul, Copacul Vieții:...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri