Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 7-8 legaturi de stevie
- 3 cepe
- 1 cana supa de zarzavat
- 1 lingurita boia dulce
- sare
Mod de preparare:
Legumele se curata si se spala. Stevia se opareste in apa clocotita, dupa care se scurge bine de apa si se toaca marunt. Cepele se calesc in putin ulei cateva minute, dupa care se adauga boiaua, sarea si stevia, amestecandu-se. Treptat se toarna supa de zarzavat, car trebuie sa fie calduta. Se mai lasa sa deac un clocat, dupa care e opreste focul.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară