Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 7-8 legaturi de stevie
- 3 cepe
- 1 cana supa de zarzavat
- 1 lingurita boia dulce
- sare
Mod de preparare:
Legumele se curata si se spala. Stevia se opareste in apa clocotita, dupa care se scurge bine de apa si se toaca marunt. Cepele se calesc in putin ulei cateva minute, dupa care se adauga boiaua, sarea si stevia, amestecandu-se. Treptat se toarna supa de zarzavat, car trebuie sa fie calduta. Se mai lasa sa deac un clocat, dupa care e opreste focul.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana