Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 7-8 legaturi de stevie
- 3 cepe
- 1 cana supa de zarzavat
- 1 lingurita boia dulce
- sare
Mod de preparare:
Legumele se curata si se spala. Stevia se opareste in apa clocotita, dupa care se scurge bine de apa si se toaca marunt. Cepele se calesc in putin ulei cateva minute, dupa care se adauga boiaua, sarea si stevia, amestecandu-se. Treptat se toarna supa de zarzavat, car trebuie sa fie calduta. Se mai lasa sa deac un clocat, dupa care e opreste focul.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?