Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 conopida
- 2-3 ardei grasi
- 2 cepe
- 3-4 rosii
- 1-2 cartofi
- 1 lingurita de sare
- 2 linguri ulei
- 1 legatura patrunjle verde
Mod de preparare:
Legumele se spala si se curata. Se pregatesc legumele: conopida se desface buchetele, ardeii se taie feliute subtiri, rosiile rondele, ceapa se taie fideluta, iar cartofii cubulete. In putin ulei cu apa se calesc ceapa si ardeii, apoi se adauga cartofii, se mai lasa cateva minute, dupa care se pun buchetele de conopida si rosiile. Se toarna deasupra apa, cat se acopere toate legumele. Se lasa sa fiarba la foc m ic timp de 25 de minute. Inainte de a stinge focul sev potriveste cu sare si patrunjel tocat marunt.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana