Tocanita de conopida

12:04, 6 Aprilie 2011 publicat în Retete culinare

Prepara o gustoasa tocanita de conopida plina de vitamine. Este o mancare usoara, excelenta pentru zilele de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Pregătirea de primăvară: 3 proceduri care reduc stratul adipos și...
Pregătirea de primăvară: 3...
  • 1 conopida
  • 2-3 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 3-4 rosii
  • 1-2 cartofi
  • 1 lingurita de sare
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjle verde

Mod de preparare:

Legumele se spala si se curata. Se pregatesc legumele: conopida se desface buchetele, ardeii se taie feliute subtiri, rosiile rondele, ceapa se taie fideluta, iar cartofii cubulete. In putin ulei cu apa se calesc ceapa si ardeii, apoi se adauga cartofii, se mai lasa cateva minute, dupa care se pun buchetele de conopida si rosiile. Se toarna deasupra apa, cat se acopere toate legumele. Se lasa sa fiarba la foc m ic timp de 25 de minute. Inainte de a stinge focul sev potriveste cu sare si patrunjel tocat marunt.

Citeste si:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece
Surse bogate de antioxidanți...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri