Prepara o gustoasa tocanita de conopida plina de vitamine. Este o mancare usoara, excelenta pentru zilele de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...
  • 1 conopida
  • 2-3 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 3-4 rosii
  • 1-2 cartofi
  • 1 lingurita de sare
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjle verde

Mod de preparare:

Legumele se spala si se curata. Se pregatesc legumele: conopida se desface buchetele, ardeii se taie feliute subtiri, rosiile rondele, ceapa se taie fideluta, iar cartofii cubulete. In putin ulei cu apa se calesc ceapa si ardeii, apoi se adauga cartofii, se mai lasa cateva minute, dupa care se pun buchetele de conopida si rosiile. Se toarna deasupra apa, cat se acopere toate legumele. Se lasa sa fiarba la foc m ic timp de 25 de minute. Inainte de a stinge focul sev potriveste cu sare si patrunjel tocat marunt.

Citeste si:
Top Atracții Turistice din Makadi Bay
Top Atracții Turistice din...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri