Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 conopida
- 2-3 ardei grasi
- 2 cepe
- 3-4 rosii
- 1-2 cartofi
- 1 lingurita de sare
- 2 linguri ulei
- 1 legatura patrunjle verde
Mod de preparare:
Legumele se spala si se curata. Se pregatesc legumele: conopida se desface buchetele, ardeii se taie feliute subtiri, rosiile rondele, ceapa se taie fideluta, iar cartofii cubulete. In putin ulei cu apa se calesc ceapa si ardeii, apoi se adauga cartofii, se mai lasa cateva minute, dupa care se pun buchetele de conopida si rosiile. Se toarna deasupra apa, cat se acopere toate legumele. Se lasa sa fiarba la foc m ic timp de 25 de minute. Inainte de a stinge focul sev potriveste cu sare si patrunjel tocat marunt.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară