Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250 g paste
- 3 dovlecei mijlocii
- 2 cepe
- 200 g ciuperci
- 1 capatana de usturoi
- 2 linguri ulei
- 1 lingurita de sare
- 1 lingurita boia dulce
- busuioc pisat
Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert in apa cu putin ulei si un praf de sare. Cand sunt gata se strecoara si se aseaza intr-un vas. Ciupercile se curata, se taie feliute si se pun la fiert, separat de paste. Dovleceii, curatati de coaja se taie rondele subtiri. Cepele se taie solzisori si se calesc in ulei impreuna cu ciupercile si dovleceii. Se lasa se sa inabuse impreuna. Separat se prepara un sos din usturoiul pisat, sare, 1 lingura de ulei, busuioc, boia si 2-3 linguri de apa. Se amesteca bine. Legumele inabusite sa presara uniform peste paste si apoi se toarna sosul de usturoi.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.