Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250 g paste
- 3 dovlecei mijlocii
- 2 cepe
- 200 g ciuperci
- 1 capatana de usturoi
- 2 linguri ulei
- 1 lingurita de sare
- 1 lingurita boia dulce
- busuioc pisat
Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert in apa cu putin ulei si un praf de sare. Cand sunt gata se strecoara si se aseaza intr-un vas. Ciupercile se curata, se taie feliute si se pun la fiert, separat de paste. Dovleceii, curatati de coaja se taie rondele subtiri. Cepele se taie solzisori si se calesc in ulei impreuna cu ciupercile si dovleceii. Se lasa se sa inabuse impreuna. Separat se prepara un sos din usturoiul pisat, sare, 1 lingura de ulei, busuioc, boia si 2-3 linguri de apa. Se amesteca bine. Legumele inabusite sa presara uniform peste paste si apoi se toarna sosul de usturoi.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară