Pizza este una dintre cele mai apreciate preparate ale bucatariei italiene si una dintre mancarurile noastre preferate. Ne-am obisnuit sa o comandam acasa, la serviciu si sa o consumam atunci cand iesim la restaurant Dar fara indoiala o pizza preparata in casa este mult mai buna, mai ieftina si mai gustoasa decat in oras. Poti pune in ea oricate si orice ingrediente doresti si cu eforturi mici, te poti bucura de o pizza delicioasa intr-un timp foarte scurt. Poti prepara o pizza cu de toate, asta putand fi si un bun mod de a scapa de resturile de prin frigider. Daca esti pe fuga, ti-au sosit musafiri neasteptati sau pur si simplu nu ai chef de framantat aluat, incearca pizza fara blat.
INGREDIENTE:
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Aluat:
- 150 ml apa
- 3 linguri ulei
- ½ lingurita sare,
- 1 lingurita drojdie uscata,
- 250 g faina
Umplutura:
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

- 200 g legume congelate
- 100 g ciuperci
- 1 ceapa
- 3 linguri ulei
- masline
- 2 rosii
- sare
- piper
- busuioc
- ketchup
PREPAPARE:
Se dizolva drojdia in apa calduta, se adauga sarea, uleiul si faina. Se framanta aluatul si se intinde in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se lasa deoparte pana se pregateste umplutura. Ceapa taiata pestisori, ciupercile taiate felii si legumele congelate se calesc in ulei timp de 6-7 min. Se asezoneaza cu sare, piper si busuioc.
Aluatul din tava se unge cu un strat de ketchup, se aseaza umplutura de legume, maslinele si rosiile taiate felii. Se coace 20-25 minute.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?