Dificultate: medie
Ingrediente:
- un pachet de foietaj
- doua cepe
- 500 g fasole verde
- 100 g masline fara samburi
- 200 g ciuperci
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spalati si curatati ceapa, fasolea si ciupercile, dupa care le taiati in bucati mici. Dupa ce au fost taiate, le caliti in ulei incins. Adaugati sare si piper dupa gust. Compozitia se lasa la racit, apoi se presara peste foietajul decongelat. Rulati si asezati placinta intr-o tava stropita cu apa rece. Se coace pana la rumenire completa.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana