Dificultate: medie
Ingrediente:
- un pachet de foietaj
- doua cepe
- 500 g fasole verde
- 100 g masline fara samburi
- 200 g ciuperci
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spalati si curatati ceapa, fasolea si ciupercile, dupa care le taiati in bucati mici. Dupa ce au fost taiate, le caliti in ulei incins. Adaugati sare si piper dupa gust. Compozitia se lasa la racit, apoi se presara peste foietajul decongelat. Rulati si asezati placinta intr-o tava stropita cu apa rece. Se coace pana la rumenire completa.
Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023