Dificultate: medie
Ingrediente:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

- un pachet de foietaj
- doua cepe
- 500 g fasole verde
- 100 g masline fara samburi
- 200 g ciuperci
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spalati si curatati ceapa, fasolea si ciupercile, dupa care le taiati in bucati mici. Dupa ce au fost taiate, le caliti in ulei incins. Adaugati sare si piper dupa gust. Compozitia se lasa la racit, apoi se presara peste foietajul decongelat. Rulati si asezati placinta intr-o tava stropita cu apa rece. Se coace pana la rumenire completa.
Ce spun unghiile despre sănătatea ta? Simptome ale unghiilor pe...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?