Ciorba de fasole verde este unda dintre retetele mele preferate de vara. Un pic acrisoara, usoara si satioasa, este o ciorba usor de facut si foarte economica.

Ingrediente:

  • fasole verde
  • morcovCiorba de fasole verde. Reteta ciorba de fasole verde
  • radacina patrunjel
  • ardei
  • ceapa
  • rantas
  • bors

Mod de preparare:

Mai intai pregatiti pastaile si spalati-le. Adaugati-le in apa rece (neaparat!) si lasati sa fiarba la foc mic. Cand au inceput sa se inmoaie, adaugati legumele - nu foarte multe (morcov, radacina de patrunjel, ardei) si lasati sa fiarba in continuare. Aproape de final pregatiti rantasul. Caliti o ceapa mica, iar cand devine sticloasa adaugati boia si apoi faina. Stingeti treptat cu zeama din ciorba. Adaugati apoi rantasul in ciorba printr-o strecuratoare pentru a scoate bucatile de ceapa.Adaugati patrunjel verde proaspat tocat si - daca doriti - puteti acri cu putin bors.

Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Reteta de post: Ciorba de fasole verde.