Ingrediente:
- fasole verde
- morcov
- radacina patrunjel
- ardei
- ceapa
- rantas
- bors
Mod de preparare:
Mai intai pregatiti pastaile si spalati-le. Adaugati-le in apa rece (neaparat!) si lasati sa fiarba la foc mic. Cand au inceput sa se inmoaie, adaugati legumele - nu foarte multe (morcov, radacina de patrunjel, ardei) si lasati sa fiarba in continuare. Aproape de final pregatiti rantasul. Caliti o ceapa mica, iar cand devine sticloasa adaugati boia si apoi faina. Stingeti treptat cu zeama din ciorba. Adaugati apoi rantasul in ciorba printr-o strecuratoare pentru a scoate bucatile de ceapa.Adaugati patrunjel verde proaspat tocat si - daca doriti - puteti acri cu putin bors.
Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă