Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250 g biscuiti populari
- 250 g rahat
- 150 g margarina
- 250 nuci uscate in cuptor si rasnite
- 3 linguri de cacao
- 1-2 foi de gelatina (facultativ)
- 4 linguri apa
- 2 linguri zeama de lamaie
- 1 lingura coaja de lamaie
- 1 lingura rom
Mod de preparare:
In apa calda se topeste gelatina, la foc mic, se topeste rahatul, taiat bucatele mici, se adauga cacaoa, nuca maruntita si se fierb impreuna, pana se obtine o pasta moale, in care se incorporeaza margarina.
Se ia de pe foc si se adauga biscuitii, sfaramati cat mai marunt si mirodenii. Se rastoarna pe o planseta acoperita cu zahar pudra, de grosimea 1 cm. Compozitia rezultata se pune pe folie alimentara, se ruleaza si se modeleaza prajitura de forma si grosimea unui baton de salam. Se da la rece si se serveste taiata rondele.
Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri