Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250 g biscuiti populari
- 250 g rahat
- 150 g margarina
- 250 nuci uscate in cuptor si rasnite
- 3 linguri de cacao
- 1-2 foi de gelatina (facultativ)
- 4 linguri apa
- 2 linguri zeama de lamaie
- 1 lingura coaja de lamaie
- 1 lingura rom
Mod de preparare:
In apa calda se topeste gelatina, la foc mic, se topeste rahatul, taiat bucatele mici, se adauga cacaoa, nuca maruntita si se fierb impreuna, pana se obtine o pasta moale, in care se incorporeaza margarina.
Se ia de pe foc si se adauga biscuitii, sfaramati cat mai marunt si mirodenii. Se rastoarna pe o planseta acoperita cu zahar pudra, de grosimea 1 cm. Compozitia rezultata se pune pe folie alimentara, se ruleaza si se modeleaza prajitura de forma si grosimea unui baton de salam. Se da la rece si se serveste taiata rondele.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară