Ingrediente:
- 1 kg vinete coapte
- 5 catei de usturoi
- 4 linguri ulei de masline
- 4 linguri tahina
- sare dupa gust
- patrunjel verde proaspat
Mod de preparare:
Vinetele se amesteca cu usturoiul ras, se adauga tahina si uleiul de masline, se omogenizeaza si se adauga sarea si patrunjelul verde.
Un gust deosebit, diferit de ceea ce ati incercat pana acum, merita sa incercati si voi.
Va doresc pofta buna.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucataria-lui-vlad.blogspot.com
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor
Studiu: Peste o treime dintre gravide nu au fost la control ginecologic în timpul sarcinii. 18% dintre gravidele incluse în studiu au între 13 și 17 ani
Always, un brand P&G, susține și în acest an beneficiarele Asociației Pe Stop, femei din medii defavorizate, cu peste 220.000 de absorbante distribuite gratuit
Legea Dualității: cum integrăm partea luminoasă și pe cea întunecoasă în plan personal și profesional