Ingrediente:
- 1 kg vinete coapte
- 5 catei de usturoi
- 4 linguri ulei de masline
- 4 linguri tahina
- sare dupa gust
- patrunjel verde proaspat
Mod de preparare:
Vinetele se amesteca cu usturoiul ras, se adauga tahina si uleiul de masline, se omogenizeaza si se adauga sarea si patrunjelul verde.
Un gust deosebit, diferit de ceea ce ati incercat pana acum, merita sa incercati si voi.
Va doresc pofta buna.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucataria-lui-vlad.blogspot.com
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare