Ingrediente:
- 1 kg vinete coapte
- 5 catei de usturoi
- 4 linguri ulei de masline
- 4 linguri tahina
- sare dupa gust
- patrunjel verde proaspat
Mod de preparare:
7 sfaturi de la un medic ginecolog după intervenția de histerectomie

Vinetele se amesteca cu usturoiul ras, se adauga tahina si uleiul de masline, se omogenizeaza si se adauga sarea si patrunjelul verde.
Un gust deosebit, diferit de ceea ce ati incercat pana acum, merita sa incercati si voi.
Va doresc pofta buna.
Săpunul cu SULF: indicații terapeutice și 5 recomandări

Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucataria-lui-vlad.blogspot.com
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili