Ingrediente:
- 1 kg vinete coapte
- 5 catei de usturoi
- 4 linguri ulei de masline
- 4 linguri tahina
- sare dupa gust
- patrunjel verde proaspat
Mod de preparare:
Vinetele se amesteca cu usturoiul ras, se adauga tahina si uleiul de masline, se omogenizeaza si se adauga sarea si patrunjelul verde.
Un gust deosebit, diferit de ceea ce ati incercat pana acum, merita sa incercati si voi.
Va doresc pofta buna.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucataria-lui-vlad.blogspot.com
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?