Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 dovlecei
- 2 cepe
- 1 ardei rosu
- 1 ardei galben
- 1 lingura ulei
- 2 linguri ketchup
- 1 lingura bulion
- 1/2 lingurita boia de ardei iute
- 2 linguri miere
- frigarui de lemn
Mod de preparare:
Ceapa se curata si se taie pe lungime. Ardeii se taie felii mari, iar dovleceii felii mari.Se prepara un sos: uleiul se pune intr-un castron si se amesteca cu ketchup-ul, bulionul,boiaua si mierea. Se asezoneaza dupa care se adauga legumele. Se lasa la marinat 20 minute. Se incinge gratarul, se insira legumele pe frigare si se tin pe gratar 15 minute intorcand mereu. Se servesc calde. Frigaruile sunt o masa foarte consistenta.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana