Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 dovlecei
- 2 cepe
- 1 ardei rosu
- 1 ardei galben
- 1 lingura ulei
- 2 linguri ketchup
- 1 lingura bulion
- 1/2 lingurita boia de ardei iute
- 2 linguri miere
- frigarui de lemn
Mod de preparare:
Ceapa se curata si se taie pe lungime. Ardeii se taie felii mari, iar dovleceii felii mari.Se prepara un sos: uleiul se pune intr-un castron si se amesteca cu ketchup-ul, bulionul,boiaua si mierea. Se asezoneaza dupa care se adauga legumele. Se lasa la marinat 20 minute. Se incinge gratarul, se insira legumele pe frigare si se tin pe gratar 15 minute intorcand mereu. Se servesc calde. Frigaruile sunt o masa foarte consistenta.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare