Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 dovlecei
- 2 cepe
- 1 ardei rosu
- 1 ardei galben
- 1 lingura ulei
- 2 linguri ketchup
- 1 lingura bulion
- 1/2 lingurita boia de ardei iute
- 2 linguri miere
- frigarui de lemn
Mod de preparare:
Ceapa se curata si se taie pe lungime. Ardeii se taie felii mari, iar dovleceii felii mari.Se prepara un sos: uleiul se pune intr-un castron si se amesteca cu ketchup-ul, bulionul,boiaua si mierea. Se asezoneaza dupa care se adauga legumele. Se lasa la marinat 20 minute. Se incinge gratarul, se insira legumele pe frigare si se tin pe gratar 15 minute intorcand mereu. Se servesc calde. Frigaruile sunt o masa foarte consistenta.
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023
Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie