O reteta savuroasa si sanatoasa de frigarui de legume. Frigaruile de legume sunt pline de vitamine, satioase, excelente pentru zilele de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...
  • 2 dovlecei
  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 lingura ulei
  • 2 linguri ketchup
  • 1 lingura bulion
  • 1/2 lingurita boia de ardei iute
  • 2 linguri miere
  • frigarui de lemn

Mod de preparare:

Ceapa se curata si se taie pe lungime. Ardeii se taie felii mari, iar dovleceii felii mari.Se prepara un sos: uleiul se pune intr-un castron si se amesteca cu ketchup-ul, bulionul,boiaua si mierea. Se asezoneaza dupa care se adauga legumele. Se lasa la marinat 20 minute. Se incinge gratarul, se insira legumele pe frigare si se tin pe gratar 15 minute intorcand mereu. Se servesc calde. Frigaruile sunt o masa foarte consistenta.

Citeste si:
Cum poți mânca mai sănătos de Paște
 Cum poți mânca mai sănătos...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri