Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 dovlecei
- 2 cepe
- 1 ardei rosu
- 1 ardei galben
- 1 lingura ulei
- 2 linguri ketchup
- 1 lingura bulion
- 1/2 lingurita boia de ardei iute
- 2 linguri miere
- frigarui de lemn
Mod de preparare:
Ceapa se curata si se taie pe lungime. Ardeii se taie felii mari, iar dovleceii felii mari.Se prepara un sos: uleiul se pune intr-un castron si se amesteca cu ketchup-ul, bulionul,boiaua si mierea. Se asezoneaza dupa care se adauga legumele. Se lasa la marinat 20 minute. Se incinge gratarul, se insira legumele pe frigare si se tin pe gratar 15 minute intorcand mereu. Se servesc calde. Frigaruile sunt o masa foarte consistenta.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei