Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 5-6 ardei
- 2 cepe mari
- 3 rosii
- 1 cana de orez
- ulei,condimente(sare,piper,coriandru)
- ciuperci
- 1 catel usturoi
- 1 morcov
Mod de preparare:
Taiati ceapa julien, ardeii fasii subtiri, morcovul cubulete. Intre timp puneti orezul spalat bine la fiert cu putina sare. Intr-o cratita caliti ceapa pana cand devine aurie, adaugati ardeii, condimentati cu sare,piper,coriandru si lasati legumele la inabusit(la foc potrivit) din cand in cand.La final puteti adauga patrunjel tocat.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse