Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 teline
- 100 g miez de nuca
- 50 g stafide inmuiate in ceai negru
- 4 mere acrisoare
- 3 linguri ulei de masline
- sucul unei lamai
- 1 lingurita miere
- 1 lingurita zaha
- sare
Mod de preparare:
Telinele se curata si se dau prin razatoarea mare. Se pun intr-un castron mai mare. Merele se taie in cubulete (se curata sau nu de coaja, dupa preferinta) si se pun si ele alaturi de telina. Se adauga nucile prajite si zdrobite, stafidele scurse de ceaiul in care s-au inmuiat, mierea si zaharul. Se stoarce lamaia peste ingrediente si se adauga si uleiul. Se amesteca bine si se pune salata la frigider 30 minute inainte de a fi servita.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară