Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 teline
- 100 g miez de nuca
- 50 g stafide inmuiate in ceai negru
- 4 mere acrisoare
- 3 linguri ulei de masline
- sucul unei lamai
- 1 lingurita miere
- 1 lingurita zaha
- sare
Mod de preparare:
Telinele se curata si se dau prin razatoarea mare. Se pun intr-un castron mai mare. Merele se taie in cubulete (se curata sau nu de coaja, dupa preferinta) si se pun si ele alaturi de telina. Se adauga nucile prajite si zdrobite, stafidele scurse de ceaiul in care s-au inmuiat, mierea si zaharul. Se stoarce lamaia peste ingrediente si se adauga si uleiul. Se amesteca bine si se pune salata la frigider 30 minute inainte de a fi servita.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!