Dificultate: redusa
Ingrediente:
Panasonic prezintă noua gamă inovativă de mașini de făcut pâine

- 3 teline
- 100 g miez de nuca
- 50 g stafide inmuiate in ceai negru
- 4 mere acrisoare
- 3 linguri ulei de masline
- sucul unei lamai
- 1 lingurita miere
- 1 lingurita zaha
- sare
Mod de preparare:
Telinele se curata si se dau prin razatoarea mare. Se pun intr-un castron mai mare. Merele se taie in cubulete (se curata sau nu de coaja, dupa preferinta) si se pun si ele alaturi de telina. Se adauga nucile prajite si zdrobite, stafidele scurse de ceaiul in care s-au inmuiat, mierea si zaharul. Se stoarce lamaia peste ingrediente si se adauga si uleiul. Se amesteca bine si se pune salata la frigider 30 minute inainte de a fi servita.
10 sfaturi pentru un zâmbet strălucitor si alb

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?