Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g fasole uscata
- 1 ardei gras
- 1 ceapa
- ulei de masline
- 4-5 masline
- piper
- sare
- 2 foi de dafin
- 50 ml. otet
- 20 g. zahar
- 30 ml. ulei
- 100 ml. apa
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se alege fasolea si se inmoaie in apa rece, cu cel putin 3-4 ore inainte de preparare (ideal ar fi sa fie lasata peste noapte). Se pune apoi la fiert impreuna cu foile de dafin. Intre timp, se prepara sosul, astfel: in 100 ml. apa rece se toarna otetul, sarea, zaharul si piperul. Se amesteca bine, iar deasupra se toarna uleiul. Ceapa se taie rondele, iar ardeiul cubulete. Cand fasolea a fiert, se amesteca toate ingredientele si se toarna sosul.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară