Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 morcovi
- 300g fasole verde
- 300 g mazare verde (boabe)
- 2 cartofi copti
- 1 legatura ceapa verde
- 200 g spanac
- 50 g unt
- 100 g cascaval
- 1 legatura patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Legumele se spala si se curata. Morcovii, cartofii, ceapa se taie rondele. Spanacul se opareste. Se aseaza legumele in straturi, intr-o tava. Se presara deasupra sare, patrunjel si unt taiat bucatele. Se da la cuptor pentru 30-40 minute. Cand e gata se presara cascaval ras.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei