Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 morcovi
- 300g fasole verde
- 300 g mazare verde (boabe)
- 2 cartofi copti
- 1 legatura ceapa verde
- 200 g spanac
- 50 g unt
- 100 g cascaval
- 1 legatura patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Legumele se spala si se curata. Morcovii, cartofii, ceapa se taie rondele. Spanacul se opareste. Se aseaza legumele in straturi, intr-o tava. Se presara deasupra sare, patrunjel si unt taiat bucatele. Se da la cuptor pentru 30-40 minute. Cand e gata se presara cascaval ras.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară