O explozie de legume la cuptor.Pline de vitamine, legumele la cuptor cu cascaval ras sunt excelente pentru o masa sanatoasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 2 morcovi
  • 300g fasole verde
  • 300 g mazare verde (boabe)
  • 2 cartofi copti
  • 1 legatura ceapa verde
  • 200 g spanac
  • 50 g unt
  • 100 g cascaval
  • 1 legatura patrunjel
  • sare

Mod de preparare:

Legumele se spala si se curata. Morcovii, cartofii, ceapa se taie rondele. Spanacul se opareste. Se aseaza legumele in straturi, intr-o tava. Se presara deasupra sare, patrunjel si unt taiat bucatele. Se da la cuptor pentru 30-40 minute. Cand e gata se presara cascaval ras.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri