Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 morcovi
- 300g fasole verde
- 300 g mazare verde (boabe)
- 2 cartofi copti
- 1 legatura ceapa verde
- 200 g spanac
- 50 g unt
- 100 g cascaval
- 1 legatura patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Legumele se spala si se curata. Morcovii, cartofii, ceapa se taie rondele. Spanacul se opareste. Se aseaza legumele in straturi, intr-o tava. Se presara deasupra sare, patrunjel si unt taiat bucatele. Se da la cuptor pentru 30-40 minute. Cand e gata se presara cascaval ras.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă