Dificultate: redusa
Ingrediente:
Șase pași către dieta unui adult sănătos

- 2 morcovi
- 300g fasole verde
- 300 g mazare verde (boabe)
- 2 cartofi copti
- 1 legatura ceapa verde
- 200 g spanac
- 50 g unt
- 100 g cascaval
- 1 legatura patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Legumele se spala si se curata. Morcovii, cartofii, ceapa se taie rondele. Spanacul se opareste. Se aseaza legumele in straturi, intr-o tava. Se presara deasupra sare, patrunjel si unt taiat bucatele. Se da la cuptor pentru 30-40 minute. Cand e gata se presara cascaval ras.
Pregătirea de primăvară: 3 proceduri care reduc stratul adipos și...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?