Ingrediente:
- 1 cana cu morcov ras mic
- 100 g zahar
- 100 ml ulei
- 1oo ml apa minerala
- 1 lingurita scortisoara
- 1 lingurita praf de copt
- 150-170 g faina
- 1 cana nuci maruntite
- coaja rasa de lamaie
Preparare:
Smarties devine primul brand internațional de dulciuri care...

Se amesteca bine zaharul cu uleiul, se adauga apa minerala, morcovul, coaja de lamaie si scortisoara. La final se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Compozitia obtinuta, care trebuie sa fie moale, ca la chec, se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Deasupra se repartizeaza nucile. Se coace in cuptorul deja incins, timp de 25-30 minute. Se lasa sa se raceasca si se taie dupa preferinta. Se poate servi ca atare, pudrata cu zahar farin, decorata cu ciocolata neagra (de post) sau cu sos de ciocolata ( facut din 3 linguri apa, 200 g zahar, 3 linguri cacao si 50 g margarina – fierte pe foc pana se ingroasa).
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe truedelights.wordpress.com
Cum se transformă corpul în timpul postului?

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?