Ingrediente:
- 3 cepe
- 4 morcovi
- 6 cartofi
- 150g mazare
- 150g fasole verde
- 1 ardei gras
- bulion
- ulei
- sare, piper
- patrunjel verde.
Mod de preparare:
- Calim ceapa tocata marunt, apoi adaugam toate legumele taiate cubulete si felii.
- Acoperim cu apa fierbinte, condimentam si dam la cuptor la foc mic.
- Cand e aproape gata, adaugam bulionul si mai lasam putin.
- Dupa ce e gata ghiveciul, condimentam cu patrunjel verde tocat marunt.
Mai multe retete delicioasa puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei