Ingrediente:
- 3 cepe
- 4 morcovi
- 6 cartofi
- 150g mazare
- 150g fasole verde
- 1 ardei gras
- bulion
- ulei
- sare, piper
- patrunjel verde.
Mod de preparare:
- Calim ceapa tocata marunt, apoi adaugam toate legumele taiate cubulete si felii.
- Acoperim cu apa fierbinte, condimentam si dam la cuptor la foc mic.
- Cand e aproape gata, adaugam bulionul si mai lasam putin.
- Dupa ce e gata ghiveciul, condimentam cu patrunjel verde tocat marunt.
Mai multe retete delicioasa puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana