Ingrediente:
- 3 cepe
- 4 morcovi
- 6 cartofi
- 150g mazare
- 150g fasole verde
- 1 ardei gras
- bulion
- ulei
- sare, piper
- patrunjel verde.
Mod de preparare:
- Calim ceapa tocata marunt, apoi adaugam toate legumele taiate cubulete si felii.
- Acoperim cu apa fierbinte, condimentam si dam la cuptor la foc mic.
- Cand e aproape gata, adaugam bulionul si mai lasam putin.
- Dupa ce e gata ghiveciul, condimentam cu patrunjel verde tocat marunt.
Mai multe retete delicioasa puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă