Incearca o ciorba de legume cu galuste de ciuperci plina de vitamine si extrem de sanatoasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 legatura ceapa verde
  • ½ telina
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa uscata mica
  • 100 gr ciuperci
  • 1 lingura unt
  • 2 oua
  • 100 gr smatana
  • 2 - 3 rosii
  • 200 ml bors
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 l apa
  • 3 linguri faina
  • sare

Mod de preparare:

Morcovii, patrunjelul, telina si ardeiul gras se toaca marunt se pun la fiert. Dupa vreo 15 minute se pune si ceapa verde tocata. Ciupercile si ceapa uscata se toaca si se pun la calit pentru 4-5 minute. Se stinge focul se sareaza dupa gust si cand s-a racit se amesteca cu 1 ou si cu faina. Se fac galustele din aceasta compozitie si se pun in oala cu ciorba. Se adauga si rosiile decojite si pasate si apoi borsul. Se mai da un clocot, apoi se drege cu ou batut cu smantana si se presara cu verdeata tocata.

Citeste si:
Primăvara vine cu noutăți de la Nestlé
Primăvara vine cu noutăți de...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri