Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 1 legatura ceapa verde
- ½ telina
- 1 ardei gras
- 1 ceapa uscata mica
- 100 gr ciuperci
- 1 lingura unt
- 2 oua
- 100 gr smatana
- 2 - 3 rosii
- 200 ml bors
- 1 legatura patrunjel verde
- 2 l apa
- 3 linguri faina
- sare
Mod de preparare:
Morcovii, patrunjelul, telina si ardeiul gras se toaca marunt se pun la fiert. Dupa vreo 15 minute se pune si ceapa verde tocata. Ciupercile si ceapa uscata se toaca si se pun la calit pentru 4-5 minute. Se stinge focul se sareaza dupa gust si cand s-a racit se amesteca cu 1 ou si cu faina. Se fac galustele din aceasta compozitie si se pun in oala cu ciorba. Se adauga si rosiile decojite si pasate si apoi borsul. Se mai da un clocot, apoi se drege cu ou batut cu smantana si se presara cu verdeata tocata.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?