Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 1 legatura ceapa verde
- ½ telina
- 1 ardei gras
- 1 ceapa uscata mica
- 100 gr ciuperci
- 1 lingura unt
- 2 oua
- 100 gr smatana
- 2 - 3 rosii
- 200 ml bors
- 1 legatura patrunjel verde
- 2 l apa
- 3 linguri faina
- sare
Mod de preparare:
Morcovii, patrunjelul, telina si ardeiul gras se toaca marunt se pun la fiert. Dupa vreo 15 minute se pune si ceapa verde tocata. Ciupercile si ceapa uscata se toaca si se pun la calit pentru 4-5 minute. Se stinge focul se sareaza dupa gust si cand s-a racit se amesteca cu 1 ou si cu faina. Se fac galustele din aceasta compozitie si se pun in oala cu ciorba. Se adauga si rosiile decojite si pasate si apoi borsul. Se mai da un clocot, apoi se drege cu ou batut cu smantana si se presara cu verdeata tocata.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.