Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 dovlecei
- 250 g tofu
- 2 cepe
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura marar
- 1 paharel lapte de soia
- 2 linguri de ulei de masline
- sare
- piper,
- 3 catei de usturoi
Mod de preparare:
Dovleceii se curata de coaja si se taie cubulete. Ceapa se curata si se toaca mare, iar tofu de taie cuburi. In ulei de masline se caleste ceapa, se adauga usturoiul pisat, dovleceii, tofu, patrunjelul si mararul tocate marunt. Se stropeste cu lapte de soia, se amesteca bine si se lasa la foc pentru 15 min.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!