Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 dovlecei
- 250 g tofu
- 2 cepe
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura marar
- 1 paharel lapte de soia
- 2 linguri de ulei de masline
- sare
- piper,
- 3 catei de usturoi
Mod de preparare:
Dovleceii se curata de coaja si se taie cubulete. Ceapa se curata si se toaca mare, iar tofu de taie cuburi. In ulei de masline se caleste ceapa, se adauga usturoiul pisat, dovleceii, tofu, patrunjelul si mararul tocate marunt. Se stropeste cu lapte de soia, se amesteca bine si se lasa la foc pentru 15 min.
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare