Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 dovlecei
- 250 g tofu
- 2 cepe
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura marar
- 1 paharel lapte de soia
- 2 linguri de ulei de masline
- sare
- piper,
- 3 catei de usturoi
Mod de preparare:
Dovleceii se curata de coaja si se taie cubulete. Ceapa se curata si se toaca mare, iar tofu de taie cuburi. In ulei de masline se caleste ceapa, se adauga usturoiul pisat, dovleceii, tofu, patrunjelul si mararul tocate marunt. Se stropeste cu lapte de soia, se amesteca bine si se lasa la foc pentru 15 min.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei