Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 dovlecei
- 250 g tofu
- 2 cepe
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura marar
- 1 paharel lapte de soia
- 2 linguri de ulei de masline
- sare
- piper,
- 3 catei de usturoi
Mod de preparare:
Dovleceii se curata de coaja si se taie cubulete. Ceapa se curata si se toaca mare, iar tofu de taie cuburi. In ulei de masline se caleste ceapa, se adauga usturoiul pisat, dovleceii, tofu, patrunjelul si mararul tocate marunt. Se stropeste cu lapte de soia, se amesteca bine si se lasa la foc pentru 15 min.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana