Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 10 cescute faina
- 1pachet margarina
- 2 linguri zahar pudra
- 50 gr alune sau nuci zbrobite (nu foarte marunt)
- zahar pudra
Mod de preparare:
Margarina se topeste in baie de aburi (intr-un vas asezat deasupra unei oale in care fierbe apa). Se amesteca faina cu zaharul si margarina topita. Se adauga alunele sau nucile si se face un aluat. Se iau bucatele cat o nuca, se modeleaza cu mana forma dorita si se aseaza in tava care se da la cuptor. Biscuitii se coc 30 minute la 150 grade. Dupa ce s-au copt, se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară