Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 10 cescute faina
- 1pachet margarina
- 2 linguri zahar pudra
- 50 gr alune sau nuci zbrobite (nu foarte marunt)
- zahar pudra
Mod de preparare:
Margarina se topeste in baie de aburi (intr-un vas asezat deasupra unei oale in care fierbe apa). Se amesteca faina cu zaharul si margarina topita. Se adauga alunele sau nucile si se face un aluat. Se iau bucatele cat o nuca, se modeleaza cu mana forma dorita si se aseaza in tava care se da la cuptor. Biscuitii se coc 30 minute la 150 grade. Dupa ce s-au copt, se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana