Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 10 cescute faina
- 1pachet margarina
- 2 linguri zahar pudra
- 50 gr alune sau nuci zbrobite (nu foarte marunt)
- zahar pudra
Mod de preparare:
Margarina se topeste in baie de aburi (intr-un vas asezat deasupra unei oale in care fierbe apa). Se amesteca faina cu zaharul si margarina topita. Se adauga alunele sau nucile si se face un aluat. Se iau bucatele cat o nuca, se modeleaza cu mana forma dorita si se aseaza in tava care se da la cuptor. Biscuitii se coc 30 minute la 150 grade. Dupa ce s-au copt, se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei