Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g cartofi
- 1 morcov mijlociu
- o mana de fasole verde
- o mana de mazare boabe
- 2 oua
- 1 lingurita mustar
- 100 g ulei
- 2 linguri otet sau lămâie
- sare.
Mod de preparare:
Se pun intr-un castron cartofii si morcovii fierti, taiati in cuburi mici, fasole verde si albus de ou, taiate in bucatele mici, mazare boabe. Separat se face un sos: se trec prin sita galbenusurile, se amesteca cu putin mustar, se adauga sare si ulei, putin cate putin, ca la orice maioneza. Se subtiaza cu lamaie sau cu otet. Cand este gata, se toarna peste zarzavatul taiat. Se amesteca si se lasa la o parte un sfert de ora, pentru a se imbiba bine cu sos. Apoi se gusta si se potriveste cu otet si sare. Se aseaza pe farfurie si se acopera cu maioneza.
Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023