Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g cartofi
- 1 morcov mijlociu
- o mana de fasole verde
- o mana de mazare boabe
- 2 oua
- 1 lingurita mustar
- 100 g ulei
- 2 linguri otet sau lămâie
- sare.
Mod de preparare:
Se pun intr-un castron cartofii si morcovii fierti, taiati in cuburi mici, fasole verde si albus de ou, taiate in bucatele mici, mazare boabe. Separat se face un sos: se trec prin sita galbenusurile, se amesteca cu putin mustar, se adauga sare si ulei, putin cate putin, ca la orice maioneza. Se subtiaza cu lamaie sau cu otet. Cand este gata, se toarna peste zarzavatul taiat. Se amesteca si se lasa la o parte un sfert de ora, pentru a se imbiba bine cu sos. Apoi se gusta si se potriveste cu otet si sare. Se aseaza pe farfurie si se acopera cu maioneza.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară