Salata ruseasca

12:03, 4 Martie 2011 publicat în Retete culinare

O salata gustoasa cu fasole, mazare, cartofi si maioneza

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Supa crema de dovlecei | Retete de diversificare
Supa crema de dovlecei |...
  • 300 g cartofi
  • 1 morcov mijlociu
  • o mana de fasole verde
  • o mana de mazare boabe
  • 2 oua
  • 1 lingurita mustar
  • 100 g ulei
  • 2 linguri otet sau lămâie
  • sare.

Mod de preparare:

Se pun intr-un castron cartofii si morcovii fierti, taiati in cuburi mici, fasole verde si albus de ou, taiate in bucatele mici, mazare boabe. Separat se face un sos: se trec prin sita galbenusurile, se amesteca cu putin mustar, se adauga sare si ulei, putin cate putin, ca la orice maioneza. Se subtiaza cu lamaie sau cu otet. Cand este gata, se toarna peste zarzavatul taiat. Se amesteca si se lasa la o parte un sfert de ora, pentru a se imbiba bine cu sos. Apoi se gusta si se potriveste cu otet si sare. Se aseaza pe farfurie si se acopera cu maioneza.

Citeste si:
Pui cu rosii si orez | Retete de diversificare
Pui cu rosii si orez | Retete...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri