Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1/2 kg ciuperci
- 4 cepe
- 2 linguri ulei
- 2 linguri faina
- 1 lingurita sare
- 3 linguri patrunjel verde taiat marunt.
Mod de preparare:
Se curata ciupercile. Ceapa se taie marunt, se pune intr-o cratita cu uleiul si putina apa si se lasa sa se caleasca putin. Se adauga ciupercile, se pune putina apa si se lasa sa fiarba innabusit pana scade toata apa din ele. Separat se amesteca 2 linguri faina cu putina apa, se toarna peste ciuperci cand acestea sunt bine fierte. Se lasa sa dea in clocot de mai multe ori, se pune patrunjelul deasupra. Se pot adauga 1-2 linguri smantana.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.