Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1/2 kg ciuperci
- 4 cepe
- 2 linguri ulei
- 2 linguri faina
- 1 lingurita sare
- 3 linguri patrunjel verde taiat marunt.
Mod de preparare:
Se curata ciupercile. Ceapa se taie marunt, se pune intr-o cratita cu uleiul si putina apa si se lasa sa se caleasca putin. Se adauga ciupercile, se pune putina apa si se lasa sa fiarba innabusit pana scade toata apa din ele. Separat se amesteca 2 linguri faina cu putina apa, se toarna peste ciuperci cand acestea sunt bine fierte. Se lasa sa dea in clocot de mai multe ori, se pune patrunjelul deasupra. Se pot adauga 1-2 linguri smantana.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana